• Bollinger

Originele relatiegeschenken

De meeste bedrijven, verenigingen of gemeentebesturen hebben een traditie in het geven van relatiegeschenken. Givanto heeft een ‘niet traditioneel’ assortiment relatiegeschenken, en net daarom zal u hier heel wat nieuwe ideeën en inspiratie opdoen.

Bij Givanto vindt u de meest originele relatiegeschenken. Een luxe cadeau voor uw beste klanten, een gadget of promotioneel artikel voor op een beurs of een aandenken voor uw personeel.

Relatiegeschenk bedrukken en graveren met logo

Kies uw relatiegeschenk en promotionele producten in relatie tot uw klant of personeel om een blijvende indruk na te laten. U vindt hier zeker een geschikt product welke het beste bij uw marketingdoelstelling past. Als u bovendien het cadeau laat bedrukken met uw logo of bedrijfsboodschap heeft u de perfecte combinatie. Een gelukkige klant of werknemer, en uw bedrijf blijft langdurig onder de aandacht. 

Wij bieden onze klanten een ongeëvenaarde service en prijsstelling met een snelle doorlooptijd. Een assortiment waarmee u zich kan onderscheiden van de rest. Luxe relatiegeschenken voor uw executive klanten zijn één van onze specialiteiten. Maar zeker ook relatiegeschenken in hout met gravering.

Tip : het is niet noodzakelijk uw logo groot of heel opvallend te laten bedrukken of graveren. Soms kan een gedeelte van het logo beter zijn, met of zonder een slagzin. Smaakvol is hier de boodschap. Onze designers zullen u hierbij kunnen helpen en adviseren. Als uw relatiegeschenk goed gekozen is, zal de ontvanger zich steeds herinneren van wie ze het relatiegeschenk hebben ontvangen.
Een andere overweging is om het logo van uw klant te laten bedrukken. Dat zou bijvoorbeeld een idee kunnen zijn bij een bedrijfs- of winkelopening.

De minimum aantallen met gravering of bedrukking zijn zeer laag. Een groot aantal van onze relatiegeschenken kan zelfs per stuk gepersonaliseerd worden. Dat is vooral interessant voor een jubileum van een werknemer, voor een speciale klant, of bij gelegenheid van een uitnodiging. Ook voor eigen gebruik in uw kantoor of bedrijfsruimte.

Een gepersonaliseerd relatiegeschenk, waarbij de naam van de ontvanger in combinatie met uw logo en bedrijfsboodschap wordt gedrukt is ook een goed idee als klantenbinding. 

De presentatie van uw relatiegeschenk

Het is misschien een cliché, maar een geschenk is pas een mooi geschenk met de juiste verpakking. Natuurlijk het blijft een cadeau, maar het effect van de geschenkverpakking is niet te onderschatten. Je maakt van uw cadeau een "wow" cadeau.
Wij hebben bij Givanto hieraan veel aandacht besteed. Vele van onze relatiegeschenken zijn standaard met verpakking. Dat kan een mooie geschenkdoos zijn met strik, of een transparante blisterverpakking met bijpassend lint. 

Unieke relatiegeschenken

Givanto is ontstaan uit Brianto gepersonaliseerde cadeaus, gespecialiseerd in cadeaus met namen en foto's voor particulieren. Door de vele vragen of deze cadeau's ook met logo's konden gepersonaliseerd worden ontstond het unieke relatiegeschenken assortiment van Givanto.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »